Kategoriarkiv: Hjemmet

Min græsplæne

Jeg elsker min græsplæne – men altså mest, når den er nyslået, mosset er fjernet og hullerne efter hundens graveri er dækket til. Så kan jeg læne mig tilbage og slappe af, og rigtig nyde synet af en dejlig have. En have man har lyst til at bevæge sig ud i – og rundt i. Uden dårlig samvittighed over alt det man ikke har nået og en have som ikke står som en mindesten for endnu et slag tabt mod naturens stærke kræfter.

Læs resten

Vælg Wasgij, hvis du er til puslespil

Puslespil er en af de spil, der nok er blandt de mest afslappende at sidde med. Det er nemlig ikke fordi, at det hele tiden er en konkurrence med en anden, hvor det handler om at vinde. Man kan bare sidde helt afslappet og lægge puslespillet stykke for stykke. Det er helt generelt et spil, der ikke kræver så meget. Man har ikke brug for, at der skal være et bestemt antal spillere. Det er bare noget, som man finder frem og så begynder man. Man kan dog godt være flere om det, hvis man hellere vil det. Når man så skal finde et puslespil, så skal man også være klar over, at der er en del af vælge imellem.

Læs resten

Flere og flere finder deres sexpartner på nettet

Nu til dags er de blevet helt normalt at man finder sin sexpartner på internettet, inden man møder dem ansigt til ansigt

Da internettet kom i sin tid bragte det en masse ting med sig som man ikke havde nogle anelser om at de kunne. Man kunne lige pludselig være i kontakt med masser af folk fra hele verden, uden at man behøvede at betale i dyre domme for en telefon eller et abonnement. Man kunne nu være i direkte kontakt uden at skulle betale, og det er der mange, som har fundet glæden ved. For eksempel er der flere og flere som møder hinanden over internettet og internettet er blevet en plaform for nye venskaber og også nye relationer i mellem mennesker fra hele verden og alle samfundslag.

Læs resten

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Når du skal have fat i en varmepumpe er der nogle forskellige typer af dem der har nogle forskellige egenskaber, og for at kunne vælge hvilken type du skal have skal du selvfølgelig vide hvad de forskellige typer er for noget. En luft til luft varmepumpe fungerer som et omvendt køleskab, hvor den udnytter varmen i luften udenfor, og derefter sender det ind i dit hus for at holde det hele varmt.

Læs resten

Robotstøvsugere og robotplæneklippere hjælper folk med dårlig ryg

Robotstøvsugere og robotplæneklippere er i stigende popularitet i det seneste par år. Dette er ikke kun fordi at de er nemme at have med at gøre, eller fordi de gør dagligdagspligter til en automatiseret maskine. De er i yderst stor popularitet blandt især de ældre folk. Hvis du møder gamle mennesker så begynder flere at flere at få robot støvsugere og robotplæneklippere fordi at de hjælper dem med at holde ting som de normalt ikke kunne have klaret selv. Dette er især til folk med dårlig ryg, da det sparer dem for opgaver som kunne have virket belastende for deres ryg. Det behøver dog ikke kun være ældre med dårlig ryg, men også andre aldersgrupper som kan drage nytte af den hjælp som robotstøvsugere og robotplæneklippere giver. De automatiserede arbejdsopgaver som mere og mere bliver overladt til teknologien, kan derfor spare dig for mange timer, som du kunne bruge andet steds. Robotstøvsugeren gør måske at du udover ikke behøver at belaste din ryg efter arbejde, har mere tid til at bruge sammen med dine børn, eller på en anden hobby som du finder interessant. Her henvender robotplæneklipperen sig nok mere til manden, da den kan sparer ham for nogle timer, i forhold til arbejdet med den traditionelle plæneklipper.

Læs resten

Der findes mange metoder til bekæmpelse af dræbersnegle

dræbersneglDer findes mange forskellige metoder til bekæmpelse af dræbersnegle. Hvilken du bruger er som sådan underordnet, det vigtige er, at oplever du problemer med dræbersnegle, at du så bruger metoder til bekæmpelse af dræbersnegle som virker.

Der findes to overordnede metoder til bekæmpelse af dræbersnegle. Der er en organisk og en uorganisk. Eller vi kan også kalde det en naturlig og en kemisk. Den ene metode er at sprede gift, som så slår dræbersneglene ihjel. Der findes mange forskellige typer af gift, men de fleste har et stof i sig som tiltrækker dræbersneglen for så at slå den ihjel. På samme måde som osten i en musefælde. En af de andre metoder til bekæmpelse af dræbersnegle er at sprede salt på dem. Det virker på samme måde som gift, men uden at være giftig for andet end dræbersneglen. Mange vil mene denne metode til bekæmpelse af dræbersnegle er mere human end gift da den har samme resultat. Du kan dog også vælge at hælde kogende vand på dem og på den måde skolde dem ihjel. En helt anden måde at bekæmpe dræbersnegle på er simpelthen ved at slå dem ihjel med en spade eller lignende. Nogen vil mene det er en barbarisk måde at gøre det på, men resultatet er det samme som med de andre metoder til bekæmpelse af dræbersnegle.

Læs resten

Engangsforhold

sexdatingFor mange mennesker er sex primært noget der foregår mellem to forskellige personer, der elsker hinanden inderligt højt – dvs. der en masse følelser forbundet.  Denne form for sex er meget almindelig, og er en naturlig del af samfundet. Der er dog ved at ske en udvikling i hele samfundet – engangsknald bliver mere og mere almindeligt, og det er ikke længere givet, at sex foregår mellem to mennesker, der elsker hinanden højt. Engangsknald er ikke for alle, og især kvinder, finder det til tider, svært at adskille sex og følelser. Men hvis man er klar til det, så kan uforpligtende sex være en dejlig og interessant oplevelse. Her kan du læse mere om engangsknald.

Læs resten