Nej, hold nu op, sagde Carl Erik i et temmelig ophidset toneleje, man kan da ikke sætte videoovervågning op i kvindernes omklædningsrum. Det vil da være totalt uetisk, og så vil vi da blive udsat for alle mulige slags beskyldninger om perversitet og andet, påpegede han.

Selvfølgelig ikke, svarede Gustav, du har helt misforstået mig. Jeg foreslog at sætte videoovervågning op ude i forhallen, så vi kan optage, hvem der går ud og ind ad døren til kvindernes omklædningsrum. Jeg kunne da aldrig drømme om at foreslå den slags overvågning inde i omklædningsrummet, understregede Gustav, der jo ellers er en kendt kunde her.

Tyveri af lingeri

Den ophidsede diskussion lagde sig, og emnet var da også alvorligt nok. Det er nemlig sådan, at vi i en periode har oplevet en række mærkværdige tyverier fra kvindernes omklædningsrum her i vores svømmehal.

Tyverierne er mærkværdige, for der ikke er stjålet noget af ekstrem værdi som ure, smykker eller den slags, men derimod er der forsvundet en masse undertøj fra omklædningsrummet.

Og det er alt lige fra ganske almindeligt undertøj til mere luksuriøse mærker som for eksempel PrimaDonna Swim og den slags.

Vi var enige om, at det mest sandsynligt er en pervers stodder af hankøn, som nogle gange har sneget sig ind på tyvetogt i kvindernes omklædningsrum, fordi han er fascineret af lingeri, og ham vil vi da gerne have afsløret – uanset om det som formodet er en mand.

Tyverierne har været meget generende for de kvinder, der er blevet ramt af dem. For eksempel blev jeg forleden dag kontaktet af en dame, der var temmelig vred over, at hun nu var nødt til at køre hjem fra svømmehallen uden trusser, for de var nemlig forsvundet fra omklædningsrummet, mens hun havde taget sig en svømmetur.

Jeg undrede mig lidt over, at netop hendes trusser var forsvundet, for hun var i en størrelse, som nok kræver trusser i størrelse XXL, og det er vel ikke ligefrem normalt, at perverse personer tænder på dametrusser i den størrelse.

Samme dame beklagede sig også over, at hendes også BH var forsvundet ved samme lejlighed, og hun nævnte noget om et erstatningskrav mod svømmehallen. Det tog jeg nu ganske roligt og gjorde hende opmærksom på, at der i omklædningsrummet er tydeligt skiltet med, at tøjet befinder sig i rummet på ejerens eget ansvar.

Alligevel vil vi fra personalets side naturligvis gør alt, hvad der står i vores magt, for at få sat en stopper for de irriterende tyverier. Det er selvfølgelig voldsomt generende for de brugere, det går ud over, ligesom det for dem selvfølgelig også er en økonomisk belastning, når de mister en af deres intime beklædningsgenstande.

Nogle piger bærer jo mere eksklusivt lingeri / undertøj som for eksempel Marie Jo og lignende gode kvaliteter.

Så vi blev hurtigt enige om at opsætte et videokamera i forhallen, så man kan holde øje med, hvem der går ind og ud af døren til kvindernes omklædningsrum, og kan vi på en videooptagelse dokumentere, at en mand går ind i rummet, kan vi formentlig regne med, at han er synderen.

Nu har videoovervågningen stået på i tre uger uden at afsløre noget som helst, men der er heller ikke stjålet tøj fra rummet i den periode, så man kan nok regne med, at tyven har opdaget det opsatte videokamera.

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Trussetyv?

  1. ha, ha. Ja, den med overvågning i omklædningsrummet var god. Men den går jo nok ikke 🙂
    Det er dog de mest mærkværdige ting folk nogen gange vil gøre sig til tyv for. Lidt træls, at tyven øjensynlig har opdaget kameraet, det ville jo være rart at have fået fat i ham/hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *