Der findes mange metoder til bekæmpelse af dræbersnegle

dræbersneglDer findes mange forskellige metoder til bekæmpelse af dræbersnegle. Hvilken du bruger er som sådan underordnet, det vigtige er, at oplever du problemer med dræbersnegle, at du så bruger metoder til bekæmpelse af dræbersnegle som virker.

Der findes to overordnede metoder til bekæmpelse af dræbersnegle. Der er en organisk og en uorganisk. Eller vi kan også kalde det en naturlig og en kemisk. Den ene metode er at sprede gift, som så slår dræbersneglene ihjel. Der findes mange forskellige typer af gift, men de fleste har et stof i sig som tiltrækker dræbersneglen for så at slå den ihjel. På samme måde som osten i en musefælde. En af de andre metoder til bekæmpelse af dræbersnegle er at sprede salt på dem. Det virker på samme måde som gift, men uden at være giftig for andet end dræbersneglen. Mange vil mene denne metode til bekæmpelse af dræbersnegle er mere human end gift da den har samme resultat. Du kan dog også vælge at hælde kogende vand på dem og på den måde skolde dem ihjel. En helt anden måde at bekæmpe dræbersnegle på er simpelthen ved at slå dem ihjel med en spade eller lignende. Nogen vil mene det er en barbarisk måde at gøre det på, men resultatet er det samme som med de andre metoder til bekæmpelse af dræbersnegle.

Dog er der en helt tredje måde at bekæmpe dræbersnegle på. Det er ved at forhindre dem i at sprede sig. Ved at forhindre dræbersneglen i at sprede sig gør man bestanden mindre og på denne måde gør problemet mindre. Dette gøres ved at slå dem ihjel ved enhver given lejlighed man støder på dem. Men måske endnu vigtigere så skal man ikke smide sit haveaffald ud i naturen selvom det virker som om det ikke kan skade. For det haveaffald levere dræbersneglen af og formere sig dramatisk efter at have fået adgang til det. Så det er en af de nemmeste metoder til bekæmpelse af dræbersnegle.

 

 

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *