Kategoriarkiv: Uncategorized

Vinduespolering i Glostrup

Vi skal flytte. Vi har begge to fået nye og bedre jobs inde i byen. De bedre lønninger, vi får, gør det muligt for os at kunne købe en ejerlejlighed i byen, og det er en drøm, der går i opfyldelse. Vi har længe gerne villet flytte ind til byen, fordi vi synes, at vi bruger for lang tid på transport frem og tilbage mellem arbejde og hjem.

Læs resten

Møder og konferencer

Kl. 19:00 i aften har jeg en aftale med min veninde. Vi skal mødes på Skype, og så skal vi have en lang sludder om, hvad der er sket i de sidste uger. Vi har ikke mødtes på denne måde i lang tid. Faktisk har vi slet ikke set hinanden. Så det bliver rart at få indhentet noget af det tabte.
Når vi mødes, så er det som regel min veninde, der fortæller, hvad der sker i hendes liv. Hun fortæller om børnenes skøre påfund om sin mand, der er strandet i Dubai, og om, hvor travlt hun har. Jeg ved, at jeg kommer til at høre på, hvor svært det er for hende at finde de rigtige mødelokaler i København for det event, hun er ved at arrangere.

Læs resten

Weekend i London

Jeg har ventet længe nok nu. Ingen sommerferie til udlandet, sådan som vi plejer. En kedelig sommerferie til Fyn, hvor vi så på gadekær, spiste mad på små kroer og kørte rundt i det fynske landskab. Det er ikke lige mig. Det indrømmer jeg. Romantik og idyl i overdosis. Det går ikke længere. Jeg skal have noget kosmopolitisk.

Læs resten

Århus eller Fredericia

Jeg aner ikke, hvad der er sket. Kan simpelthen ikke huske det. Jeg ved bare, at jeg er vågnet op på hospitalet. Mine forældre sidder og kigger på mig med alvorlige miner. Min mor græder. Min far ser helt grå ud. ”Hvad er der sket?”, ”Du er blevet overfaldet! Kan du huske noget?” Min far ryster af vrede kan jeg se. Jeg har ondt i hovedet. Min arm er forbundet, og jeg kan mærke en pulseren og banken ved mine kinder.

Læs resten

Rejser på afbud

Nu har vi siddet her og ventet i 4 timer. Flyet er forsinket. Og jeg er ved at blive rigtig godt arrig, over at vi ikke får nogen som helst information om, hvornår vi kan forvente at komme afsted. Total tavshed fra flyselskabets side. De kunne da godt lige give information, om flyet faktisk er kommet afsted på vej herover. Men nej. Intet.

Læs resten

Herre overtøj

Min store pige på 4 år er ved at hjælpe mig med at bage. Vi skal bage de her teboller, som hun og min mand elsker. Han har nemlig fødselsdag i dag, og når han kommer hjem, så holder vi fest for ham. Det er en almindelig tirsdag, og den rigtige fest for venner og familie skal holdes i den kommende weekend. Men vi syntes, ligesom at vi også skal fejre han i dag.

Læs resten