Jeg har fortalt mine forældre den gode nyhed: Jeg er gravid, og vi skal giftes. De blev noget overraskede, men også meget glade, på vores vegne. Min kæreste og jeg har boet sammen i flere år, og vi har længe ønsket os et barn. Det har været meget problematisk for os. Vi har været igennem forskellige behandlinger. Jeg har haft en abort. Det var forfærdeligt. Men nu er det lykkedes for os at blive gravide – og lægerne siger, at alt er fint. Jeg skal føde om 5 måneder. Vi glæder os vanvittigt til at blive en familie.

Ugifte forældre

Mine forældre var ikke særligt glade for, at vi ville være forældre uden at være gift. Altså at have papir på hinanden. Og helt ærligt: Jeg vil da også gerne giftes. Så da min kæreste spurgte om det mon ikke, ville være sikrere for os at blive gift inden fødslen, kunne jeg jo ikke sige nej. Det var en vidunderlig følelse at få en forlovelsesring.
Lige nu er vi så ved at planlægge de næste måneder. Og en af de allerstørste opgaver er, at vi skal flytte. Vi bor lige nu i en lille lejlighed, som helt sikkert vil være alt for lille til os, når vi bliver tre i familien. Vi har derfor besluttet, at vi flytter i hus. Vi har sparet lidt penge sammen til en udbetaling på et hus og har allerede skrevet under på købsaftalen på et dejligt hus i Hobro. Vi valgte Hobro, fordi den by ligger ikke så langt fra hverken min kærestes arbejde eller der, hvor mine forældre bor. Og faktisk er det en dejlig lille by. Ikke så stor. Ikke for lille.

Flyttefirma i Hobro?

Min opgave er derfor i de næste uger at finde det flyttefirma i Hobro, som min far har talt om. Han kender en, der arbejder i den afdeling, de har med opbevaring i Hobro. Han siger, at de er ultraprofessionelle og helt sikkert vil give os lidt rabat, hvis vi bare siger, at vi er blevet henvist til dem fra min fars bekendte. Desværre kunne min far ikke lige finde telefonnummeret til firmaet, da jeg talte med ham om flytningen. Og jeg tror, at han har glemt det. Han er lidt glemsom – min far. Men pyt. Hvor mange flyttefirmaer findes der i Hobro, som også har opmagasinering? Jeg tror ikke, at der er så mange. Så en hurtig søgning på Google kan sikkert løse den opgave for mig på 3 minutter.

Tænker selv at HMS er bedste løsning. Den opgave løser jeg i aften. Efter vores gåtur. Lige nu er jeg bare nødt til at lægge mig. Jeg har nogle plukveer. Det gør ondt. Lægen siger, at det er helt naturligt på dette tidspunkt i graviditeten. Alligevel er jeg meget forsigtig. Flere års kamp for at blive en lille familie skal ikke ødelægges, af at jeg bare render rundt og gør alle de ting, som jeg burde gøre.Jeg lægger mig på sofaen. Det hjælper at strække ryggen ud. Lægger mig og tænker på, hvor vores møbler skal placeres i det nye hus.

Vi er i færd med at flytte. Vi flytter fra Aarhus til Randers. Vi har været så heldige at finde vores drømmebolig i Randers. Det er egentligt utroligt. Man får meget for sine penge i Randers i forhold til, hvad man kan få for dem i Aarhus.

Vi havde længe drømt om at sælge lejligheden og flytte i et ganske almindeligt hus. Vi ledte efter boliger i Aarhus, men det var håbløst. Så vi udvidede den radius, vi ledte efter bolig i. Til 40 km fra Aarhus. Randers blev stedet, hvor vi fandt perlen, som vi fremover skal bo i.

Et jysk flyttefirma tak

Men at flytte en bolig fra et sted til et andet er en lang proces. Og ja, der er mindre end 40 km til Randers herfra. Helt præcist: 38,6 km via de offentlige veje.


Men fordi afstanden ikke er så stor, så besluttede vi, at vi ville spare pengene til et flyttefirma. Vi var derfor opsat på selv at transportere møbler fra Aarhus til Randers. Ærlig talt, det var en totalt forkert beslutning. Der er grænser for, hvor mange møbler man kan transportere i en almindelig personbil. Også selv om man låner en gammel tagbagagebærer! I de sidste 4 weekender har vi ikke lavet andet end at transportere et møbel ad gangen. Vi har ligget i pendulfart mellem Randers og Aarhus både lørdage og søndage. Ikke særligt spændende. Tværtimod. Det er trættende. Det fører til skænderier her i familien (fordi vi er trætte), og det medfører, at én af os altid står tilbage med en støvsuger i hånden. (Gæt hvem!) Aldrig mere flytning uden professionelle flyttefolk!

De bedste i Randers

I går fik jeg så nok af det hele. Jeg besluttede, at jeg vil finde det bedste flyttefirma i Randers, der hurtigt kan komme og hente de sidste ting, så vi endelig kan få flyttet ind i vores nye hus. Det vil altså være rigtigt rart at få en ende på den her proces. Det vil være skønt at føle, at vi endelig er hjemme.

Det der med at vi ikke har haft et ordentligt hjem i mere end en måned nu, har virkeligt tæret på kræfterne og tålmodigheden. Det ene sted har vi set vores bolig blive opløst. Det andet sted har vi set, at vores bolig ikke er færdig og klar til os endnu. Det har givet mig en følelse af hjemløshed. Det er ikke rart. Og det skal der altså være en ende på – nu!

Flyttefirmaet, som jeg kontaktede, fortalte mig, at de har lidt travlt i øjeblikket. De vil dog forsøge at få tid i næste weekend. Jeg blev nødt til at acceptere det. Det var ikke lige, hvad jeg havde drømt om. Endnu en uge i en halvtom lejlighed. Men jeg klarer det. Så længe jeg bare ved, at der kommer en ende på dette her flytterod, som vi har lavet for os selv, så kan jeg klare næsten alt. Bare ikke at slæbe på tunge møbler og hele tiden gøre rent.
Vi skal bare igennem dette her. Helst hurtigt. I mellemtiden må vi leve med, at alt er et kæmpe roderi.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *