Nu har vi siddet her og ventet i 4 timer. Flyet er forsinket. Og jeg er ved at blive rigtig godt arrig, over at vi ikke får nogen som helst information om, hvornår vi kan forvente at komme afsted. Total tavshed fra flyselskabets side. De kunne da godt lige give information, om flyet faktisk er kommet afsted på vej herover. Men nej. Intet.

Forsinkelser

Jeg hader flyforsinkelser. Især når jeg ikke får noget at vide om, hvorfor eller hvornår. Og jeg flyver meget. Det er mit job, som tager mig rundt omkring i verdenen. Lige nu burde jeg være ombord på et fly på vej til Chicago. Men det er jeg så ikke. Heldigvis så har jeg tid, inden mine møder i morgen, men alligevel. Når jeg kommer frem til Chicago, så er det nat, og jeg skal tidligt op.

Afbudsrejser er OK

Ved siden af mig sidder der et ungt par. De er meget forelskede, men de er også kede af flyforsinkelsen. Jeg kan forstå på deres samtale, at de havde bestilt en af de der afbudsrejser til en storby, og nu var de ulykkelige, over at den starter så dårligt.

Jeg forsøger at starte en samtale med dem. Så går der lidt ventetid med det. Jeg spørger, om de kender til Chicago. Det gør de ikke. Men de har læst meget om byen og vil gerne se nogle af alle de her berømte mafiasteder. Ja, det kan jeg godt forstå. Det er en spændende by. Jeg fortæller dem om byens skyline om søerne om klimaet om nogle af mafiastederne. Vi får en hyggelig sludder. Pludselig rasles der med en mikrofon. En kvinde annoncerer, at flyet til Chicago er aflyst. Vi er alle blevet booket om til et fly med afgang i morgen tidlig. Jeg spørger om, hvorfor flyet er aflyst. Hun svarer, at det er pga. uvejret i Chicago. De kan simpelthen ikke få tilladelse til afgang.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *