Jeg har ventet længe nok nu. Ingen sommerferie til udlandet, sådan som vi plejer. En kedelig sommerferie til Fyn, hvor vi så på gadekær, spiste mad på små kroer og kørte rundt i det fynske landskab. Det er ikke lige mig. Det indrømmer jeg. Romantik og idyl i overdosis. Det går ikke længere. Jeg skal have noget kosmopolitisk.

Fart over feltet

Jeg skal have noget, hvor der er fart over feltet og rig mulighed for at shoppe. Det er jo det, jeg bedst kan lide. Og derfor har jeg simpelthen besluttet, at vi skal på en smuttur til London. En forlænget weekend. En eller anden gang i oktober eller november. Det vil være det perfekte tidspunkt at købe nogle af julegaverne. Og efter skolernes efterårsferie kan man som regel finde billige flybilletter her: https://www.rejsepriser.dk/

Jeg siger ikke, at jeg ved alt om, hvornår flybilletter er billige. Men jeg har lagt mærke til, at lige før og lige efter skolernes ferier er de som regel billigere end normalt. I hvert fald når det gælder almindelige feriedestinationer nede i Sydeuropa.

Hvad med London?

Om det gælder for flybilletter til London, er jeg faktisk lidt i tvivl om. London er jo en kæmpe by, og der er mange forretningsfolk, der skal derover. Hver dag. Der er jo flere afgange fra danske lufthavne til lufthavne i London dagligt. Ligesom til Malaga faktisk.

Så det er værd at undersøge, hvor jeg skal købe billige flybilletter til London til os. Med afgang om fredagen og hjemkomst om søndagen. Et eller andet sted er der noget, der fortæller mig, at det vil være billigst engang i begyndelsen af november. Jeg er ikke helt sikkert. Men jeg ved da, at november ikke er en rar måned at opholde sig i London i. Vejret er dårligt. Og jeg tror også, at de fleste forretningsfolk, der skal derover, ikke tager derover i november, fordi de har travlt med juleforberedelser.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *