Nu er det sådan, at jeg sidder lige her, og er ved at overveje, om jeg skal løbe risikoen: Rejse til Grækenland med hele min familie til sommer? Jeg er så parat! Jeg har jo hørt og læst om, at de faktisk gør det ret godt med alt det der corona og vaccinationer.

Gode vaccinetal

Faktisk så har jeg hørt lidt efter i timen, og jeg kan se på tallene, at der er mere end 5 millioner mennesker i landet, der allerede har fået deres første vaccine. Det er flot gået af et af Europas fattigste lande. Et af Europas smukkeste lande.

Jeg elsker Grækenland. Lyset, naturen, bjergene, strandene med det turkise vand, kysterne med klipper, der bliver badet i skum fra havet.

Græsk mad

Jeg elsker græsk mad. ER der noget bedre end en ganske simpel salat med friske grøntsager og fetaost? – og frisk groft brød? Jeg ved ikke, hvordan de gør det. Når jeg selv, laver græsk salat herhjemme, bliver det aldrig lige så lækkert, som når vi er i Grækenland. Og jeg ved, at det ikke har noget med grøntsagerne, jeg bruger at gøre. Måske har det noget at gøre med olivenolien? Få mennesker ved det, men den bedste italienske olivenolie, man kan købe her i landet, kommer faktisk fra Grækenland. Og jeg siger dig, den er lækker. Fed. Grøn. Kraftig. Lige præcist, det, man kan smage, når man sidder på en græsk taverna og bare nyder, at børnene leger i strandkanten, mærker, at ouzoen får lidt fat i en og bare kan vælte op til lejligheden og nyde en aften med en kold is-kaffe stille musik og stjernehimmel.

Vil finde en god rejse nu

Ja, jeg vil gerne. Jeg sætter mig ind til min pc og begynder at lede efter flybilletter til Grækenland. Helst til en af de større øer, men finder jeg ikke det, så er en af de små øer, også god nok. Og med de gode muligheder for erstatning ved flyforsinkelser er v jo godt dækkede, hvis noget skulle glippe.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *