Gilpa – det er til min hund

Jo mere jeg tænker over det, jo mere undres jeg over, hvor elendigt mange mennesker faktisk – i uvidenhed – behandler deres hunde. Og katte faktisk også. Der er godt nok mange af de firbenede kæledyr, der langt fra får den rigtige mad, og det er egentlig forfærdeligt, for det kan føre til allergier, mangelsygdomme og forkortet levetid. Det kan man læse en masse om på nettet, hvis man ellers gider det. Jeg handler altid hos GILPA – det er godt foder.

Billig hundemad der stadig er godt?

Ja, det er jo hele fidusen i det her, og her er et punkt, mange overser: Hvis man køber det skrammel, der sælges i supermarkeder og den slags steder, skal man dels bruge meget mere foder, end hvis man køber kvalitet – og dels er det som regel ikke godt nok.

Besparelsen kan altså hurtigt ædes op (helt bogstaveligt) af, at hunden eller katten skal æde meget mere for at blive mæt og få næring.

Når jeg køber hundefoder hos GILPA, køber jeg på abonnement, og så er jeg helt fri for at huske at købe – det kommer automatisk med posten i de frekvenser, der er brug for. Så bliver det da ikke meget nemmere, vel?

Hvem og hvad er GILPA?

Tja – den nemmeste måde at besvare det på er nok at vise den fine video, de har lavet:

Jeg har været kunde der, næsten siden de startede, og jeg har kun rosende ord tilovers for både produkter og service.  Og det er da ikke blevet ringere, efter de har indført et bonussystem, så jeg faktisk sparer op, når jeg handler hos dem. Det er lige noget, der passer min jyske sjæl 🙂

Hvis du har hund eller kat, vil jeg da opfordre dig til at kigge forbi gilpa.dk og se, om ikke du og din bedste ven kunne være fristet 🙂

 

 

 

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *