Jeg er for nyligt begyndt at gå i motionscenter. Når jeg ser mig omkring, ser jeg, at folk klæder sig meget forskelligt. Der er alt lige fra piger, der har totalt sexede outfit på og har masser af makeup på – som når de skal på natklub. Der er også dem, der bare kommer i en gammel krøllet T-shirt, ingen make up og joggingbukser. Ja, der er endda dem, der ikke engang kommer i træningssko med bare i flip flops! Så har du fyrene, der har alle brand navnene på og stolt viser deres muskler frem. Flot ser det jo ud. I den anden grøft har du typisk de mere ældre herrer, der kommer i – synes jeg – meget kort og pinlige små shorts og en T-shirt.

Tjah, man kan jo gøre, hvad man vil, men gør det så nogen forskel på, hvordan din work out er? Ja, vil nogen sige. For mig motiverer det mig, at jeg er klædt på til, hvad jeg nu gør – uanset om det er en tur på stranden, en tur i byen eller en tur i gym.

Hvad er så det rigtige at have på?

For kvinder kan det være godt at have en god sports BH. Særlig hvis du laver cardio med en masse spring og hop, så det holder det hele på plads. Materialerne, tøjet er lavet af, er også vigtigt, da du jo sveder – håber jeg da… Mange materialer transporterer sveden væk fra kroppen og tørrer hurtigere, end hvis du bare havde en almindelig T-shirt på. Mange tights har endda kompression. Du kan få tights i mange længder og mange materiale og selvfølgelig mange print – eller måske bare ensfarvede.

Personligt kan jeg godt lide, at mit outfit matcher, så jeg sørger for, at alt lige fra mine sko, strømper, tights, top lige til mine work out handsker matcher. Jeg er til gengæld ikke typen, der behøver at have make up på i gym. Går jeg om aftenen, tager jeg det selvfølgelig ikke af, men jeg har det fint med at gå om morgenen og ikke have makeup på. Hvordan klæder du dig i dit gym?

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *