Kærlighed kan vare evigt, men et succesfuldt intimt forhold behøver mere end kærlighed for at kunne vare evigt. Det behøver også passion og seksuelle oplevelser. Kærlighed er vigtigt, men det er sex også.

Når først du åbner dig og starter med at tale om de ting, du gerne vil prøve i sengen med din partner, er der stor sandsynlighed for, at du også vil blive ophidset, når du hører din partners ideer. Måske har han længe drømt om at bruge sexlegetøj til mænd, se dig i frækt tøj eller måske vil han gerne, at I bruger sexlegetøj til kvinder.

Hvordan får du så hed sex? Første ting, du skal gøre, er at udtrykke dig. Kommuniker med din elsker, og vær åben. Der er mere til hed sex end missionærstillingen. Vi er alle mennesker, og vores hoved er fyldt af seksuelle fantasier. At prøve noget nyt i sengen eller at tale om fantasier er noget, at alle par bør gøre.

Hvordan har man så hot sex hele tiden? Husk på, at hjernen er dit største sexorgan. Hvis du og din partner kan stimulere hinandens hjerner, vil jeres monotone rutine sexliv ændre sig til at være sexet igen, og I vil have mere sex, fordi I begge nyder det mere.

Den bedste måde at være åbne og opleve jeres seksuelle fantasier sammen er at tale om dem, når I har sex. Sex åbner vores hjerner og er med til, at vi smider vores hæmninger. Vi er mere åbne, direkte og mere frække, når vi taler om fantasier og ønsker, mens vi har sex med vores elsker.

Kommunikation er det vigtigste og det første skridt, når du gerne vil udvikle din seksualitet, men der er andre måder, hvorpå vi kan gøre sex spændende. Her er et par forslag:

Du er måske vant til at gå i seng nøgen eller måske i en usexet T-shirt. At se godt ud i sengen er faktisk mere vigtigt, end når du går ud af huset. Tro ikke, at din partner bare kan tændes som en kontakt. Klæd dig sexet på af og til, når I går i seng, og sørg altid for at dufte godt. Blot at se på dig, når du har noget frækt og sexet på, vil tænde din partner.

At bruge sexlegetøj er ikke noget at skamme sig over eller være flov over. Sexlegetøj har udviklet sig, og de kan være sjove og dejlige for jer begge.

I kan, som man kalder det, ”talk dirty”. Det kan være akavet, hvis du ikke er vant til det, men når I først er i gang, vil det ophidse jer begge.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *