Jeg har altid interesseret mig for mode og skønhed. Her på det sidste har jeg særligt taget interesse i nordisk og dansk modetøj. Og så har jeg selvfølgelig også en vis interesse i det, der kaldes for plus size – se mere om det her: https://butikrikke.dk/plussize-toej

Der er et relativt nyt mærke, som hedder One Two Luxzuz. De er ejet af X-Press Group DK, som holder til i Ikast (som så mange andre tøjmærker). De designer tøj til kvinder og står for både komfortabelt og uformelt design med et miks af rå og elegante detaljer. Deres look ser afslappet og dog high end ud. Det er tøj, der er behageligt at have på også. Her ser man på at bruge gode materialer og godt håndarbejde. De har op til 8 kollektioner på et år, så der er masser af nyt hele tiden.

Jeg handler en del online, og jeg var så heldig at finde dem på shoppen her: https://butikrikke.dk/

Her kan du få One Two Luxzuz i følgende kategorier:

One Two Bluser
One Two Bukser
One Two Jakker
One Two Kjoler
One Two Nederdele
One Two Skjorter
One Two T-shirt

Indenfor One Two Bluser er min favorit en smuk blondebluse. Den har et foer indenunder, så du kan selv vælge, om du vil have en top på under eller ej. Er det til en tur i byen med pigerne, vil det se flot ud med en sort BH under sammen med jeans.

I buksekategorien er jeg vild med et par mørkeblå jeans fra One Two. De har rå lynlåse i front. Der er stretch i stoffet, og det giver en flot pasform.

Så har jeg ellers forelsket mig i en One Two sølv/sort jakke. Den er rå og samtidig elegant. Den er figursyet, og jeg kan se den med alt lige fra jeans, bukser, nederdel etc.

Til den lidt mere romantiske side har One Two et kjole, som er blomstret i blå og sort. Den kunne være supersød med et par flotte sommersko. Og så er den endda på tilbud lige nu til halv pris.

Et skab skal altid have nogle gode basisting, og jeg har netop set min nye basis sorte nederdel fra One Two. Den er nærmest i pencil stil, og så har den detaljer med sort ruskind. Jeg kunne se den med et par sorte pumps for et mere elegant look og med et par lange sorte støvler for et mere råt look. Den kunne også være flot med den sølv/sorte jakke! Den har en tydeligt lynlås bagpå, og det synes jeg bare ser så sexet ud.

Indenfor skjorter er der den smukkeste storskjorte i coral, beige og sort. Den har ¾ ærmer og en fin lille kinakrave og stolpelukning. Man kan sætte et bælte med den, hvis man vil, eller bare bruge den som en slags tunika. Jeg kan se den med et par frække leggins i læderlook og et par stiletter. Det kunne være et flot eksklusivt look.

Til de mere afslappede dage har One Two en flot t-short med print. Det er nærmest en slags vild look med fjer – sådan ser det ud for mig i alle fald. Jeg kunne se denne T-shirt med et par slidte lyseblå jeans.

Se alle mine favoritter på siden her: https://butikrikke.dk/one-two-luxzuz

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *