Kategoriarkiv: IT

Udvalget af dating sider af stort

Med tiden er der efterhånden kommet hel del dating sider til. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange mennesker, der leder efter en person, som de kan være sammen med. Efterhånden som teknologien udvikler sig, så er der også flere og flere, der vælger at benytte sig af blandt andet dating sider på nettet. Der har man nemlig fuldkommen fri mulighed for at benytte sig af disse sider, så længe man selvfølgelig bare har mulighed for internet. Det er ikke særlig meget af et krav, men det er selvfølgelig langt det vigtigste. Hvis man ikke har internet, så kan man ikke benytte sig af en datingside.

Læs resten

Sex chat og webcam sex hitter hos danskerne

Når man tænker på de forskellige opfindelser, der har været gennem tiden er der få, som er så fantastiske og banebrydende som internettet har været for verden. Internettet har ændret ikke kun hvordan vi taler og tænker, men så meget mere end det. Med internettet kan vi på ingen tid snakke med folk verden over og uddele informationer, som var der ingen grænser.

Læs resten

Ideer til at sikre din Samsung smartphone

Her den anden dag kom en ven og jeg til at snakke om de gamle dage, hvor man ikke havde smartphones – men i stedet fastnettelefoner og den klassiske ”mursten” fra Alkatel. Selvom det ikke er forfærdeligt mange år siden, så er der sket en rivende udvikling indenfor smartphone-området. Jeg synes simpelthen, at det er så skønt med de moderne smartphones, hvor du har netbank, e-mail og meget andet ved hånden. Givet, det kan tilføre lidt ekstra stress – men fordele ved de moderne smartphones er enorme.

Læs resten

Support fra lænestolen

Der går efterhånden temmelig lang tid i mellem, at vi får besøg af vores it-supporter. Ikke at vi hyrer ham mindre end vi plejer. Faktisk bruger vi ham nok en hel del mere end vi gjorde tidligere. Da havde vi nemlig vores egen it-mand ansat og derfor ikke så ofte brug for ekstern konsulent hjælp. Næhh, grunden til at vi ikke ser ham så ofte mere er simpelthen, at han laver langt de fleste af opgaverne via fjernopkobling.

Læs resten