Viking Games i Roskilde

Godt arrangement i Roskilde

Din sekretær kom brasende ind på dit kontor i morges. Hun var smilende, glad og lidt for meget at høre på. Din kaffe var halvkold. Du var egentlig sur. Havde nogle svære møder foran dig i løbet af dagen. Men da din sekretær fik fortalt dig, at hun har fundet på temaet til firmaarrangementet, som du bad hende om at tage på sine skuldre, så fik du fremtvunget et smil.

Vikinger?

Da du så hørte, at hun ville lave et specielt firmaarrangement, der udelukkende handler om vikinger, så blev du lidt bekymret. Det der med øl er jo ikke lige din smag. Og det der med at skulle skåle med jernhjelme er slet ikke din smag. Du valgte dog, ikke at forbyde hende i at arbejde videre med sin idé. Du strammede dig op, lagde ansigtet i de rigtige folder, og bad hende om at vise dig, hvad hun kan. Hun lovede dig, at det ville blive alletiders firmaarrangement. Hun fik også lige vendt med dig, om det er ok, at hun overskrider budgettet til arrangementet med 10%. Du sagde, at det er ok. Din erfaring har jo lært dig, at det kan ikke undgås. Så hvis hun kan holde det på +10%, er det fint.

Der gik nogle dage. Så ringede de op til dig. Arrangørerne. De ville høre, om du eventuelt kunne give informationer om personalet. Ikke noget med navne. Bare nogle informationer, om der er særlige forhold, de skal tage hensyn til: Alder, fysisk form, allergier, eventuelle fysiske problemer, såsom rygskader, hofteskader eller andre hensyn, de skulle tage.

Positivt overrasket

Det overraskede dig meget positivt. Du gav nogle oplysninger. Arrangøren af firmaeventet takkede for de få minutters tid, som han havde fået af dig. Din sekretær kommer ind på dit kontor. Hun spørger, om du har talt med arrangørerne. Du svarer kort ja. Hun meddeler dig derefter, at hun sender en mail ud til alle i virksomheden om, at firmaarrangementet vil starte kl. 7:30 næste fredag. Alle bør møde op uden at tage hensyn til virksomhedens dresscode. Helst i tøj, der gerne må blive beskidt. Ingen er fritaget – alle kan og bør deltage. Din sekretær fortæller dig, at alle skal køre i bus til Roskilde. Arrangørerne af dagen har sammensat et program med Vikinggames, som alle – gentager: ALLE – kan deltage i.

Til Roskilde

Du læner dig tilbage i direktørstolen. Siger intet. Er lidt bekymret. Alligevel kan du mærke, at det er det rigtige at gøre: Køre alle medarbejderne ud på udebane. Få dem ind i nogle ukendte og uvante rammer. Ind i ingenmandsland. Udfordre dem. Og få dem til at lege med. Vise, at de og du er almindelige mennesker. Som kan mere, når de arbejder sammen. Du hviler i stolen. Tænker på firmaarrangementet. Tænker, at du intet har at tabe. Det kan kun blive bedre, hvis dine medarbejdere forstår hinanden, og kan kommunikere.

Du glæder dig faktisk til at skulle deltage i en dag med teambuilding i Roskilde. Huskede du at sige tak til din sekretær for arbejdet, hun har lagt i at få arrangeret et godt firmaarrangement?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *