Man and Woman Walks on Dock

Er afbudsrejser de billigste?

Hvis du ikke har nået det, så lad være med at give op! Det er budskabet! Du kan sagtens nå at komme på sommerferie, selvom vi allerede er langt inde i skolernes ferie. Du skal ikke gå i panik over, at tiden går. Det du skal gøre, er at gå ind på en rejseportal og lede efter afbudsrejser, som kan få dig og din familie – eller kæreste? på ferie i en kortere eller længere periode. Alt efter hvad dit budget og lyst fortæller dig.

Hvorfor?

Du spørger sikkert om, hvorfor det lige skal være afbudsrejser? Svaret er, at det er fordi disse rejser er oftest pakkerejser, der inkluderer alt, hvad du har brug for: Flybillet til destinationen, hotelværelse – eller hotellejligheder, forslag til udflugter og aktiviteter (nogle kan være inkluderet i rejsens pris!) – og ofte også forsikring. Du betaler faktisk for en charterrejse, som har været købt og betalt for – først af rejseselskabet, dernæst af kunden, som har aflyst. Grunden til at det bliver en billig rejse er, at kunden som aflyste, har måttet betale en del af rejseomkostningerne, fordi aflysningen skete i næsten sidste øjeblik.

Du betaler kun en lille del

Du betaler derfor kun del, som kunden får refunderet. På den måde lider rejseselskabet ikke tab, du får en billig rejse og alt er godt. Kun den kunde, som måtte aflyse lider et tab: Penge tabt, fordi han eller hun ikke tegnede forsikring. Mistede oplevelser fordi rejsen ikke kan blive gennemført.

De billigste rejser

Lidt ærgerligt. Men der er ofte en god grund til at en købt charterrejse bliver aflyst. Du mister derfor intet ved at lede efter de billigste rejser, når du beslutter dig i sidste øjeblik for, at I skal på ferie. Vil du have et tip til, hvor du skal hen her i sommer? Kig efter rejser til Grækenland. De er billige og der er mange af dem. Enten i form af afbudsrejser eller almindelige charterrejser.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *