Audi Hybrid skal også rustbeskyttes

Du elsker den der store Audi, som I har købt for en måned siden. Den er splinterny. Hybrid. Du har endnu ikke helt tillid til, at det er fornuftigt at købe en 100% el-bil. Der er sådan nogle ting med reservedele, nye batterier – og mekanikernes kvalifikationer! Så det blev en hybrid. Men den er flot. Og miljøvenlig. Du kører naturligvis på batteriet, når du kan. Men du kan også godt lide, at du kan bevare friheden til at kunne køre lange afstande uden at skulle finde lade-stationer.

Nyvasket og fin

Du har vasket bilen – både henne hos autovaskecenteret – og i hånden. Ja, du har stået der i carporten og gnedet din nye bil ren. Der var mudder på dækkene. Og dørene. Nu er der ikke længere mudder på bilen. Og det er helt fint. Du skal bare lige tænke på, at når du bruger vand og sæbe til at rengøre din bil udvendigt, så udsætter du den for fare for at ruste. Det er jo sådan – og især med nye biler – at de suger fugt til sig. Så, du bør vist nok få sendt din bil til undervognsbehandling hurtigt. Især hvis det her med håndvask af bil er noget, du har tænkt dig at fortsætte med. Det er nemlig sådan, at selvom du passer på med at sprøjte med vandet, så kan du ikke undgå at fugt trænger ind i bilen.

Rustbeskyttelse er nødvendig

Hvis du derfor ikke får rustbeskyttelse, så begår du faktisk mere skade end godt. Det vil du ikke. Derfor skal du sørge for, at du får sendt din nye bil til undervognsbehandling. Og det er ligegyldigt hvor. Det skal bare gøres. Bor du fx i Odense, så send bilen til undervognsbehandling inde i Odense by. Hvis du bor i Ringkøbing, så send den til undervognsbehandling i Ringkøbing. Eller Roskilde. Eller Vejle. Det kommer an på, hvor du bor. Essensen her er, at bilen kommer til undervognsbehandling – også selv om den er splinterny.

Elbiler og hybridbiler er også i fare for at ruste

Rustbeskyttelsen af din nye bil bør nemlig starte tidligt, og det gælder også rustbeskyttelse af elbiler. Også selvom bilforhandleren har givet dig garanti i to år. Og hvorfor det?

Svaret er meget simpelt: God og korrekt rustbeskyttelse af biler sikrer, at de ikke taber i værdi. Og det vil du jo gerne være opmærksom på. Det kan jo godt være, at du opdager, at den nye Audi ikke lige er den helt rigtige bil for jer. Du købte den måske fordi dens design er flot – men funktionaliteten er ikke så god. Der er måske dårlig benplads til ham den store dreng. Du vil måske sælge den – og skal det ske, så vil du selvfølgelig have den bedste pris for bilen. Forhandlinger med brugtbilsforhandlere kan være svære. Men kan du vise dem, at du faktisk har sørget for at bilen er sikker, fordi du fik sendte den til undervognsbehandling i Odense i tide, så står du stærkt.

Selvfølgelig håber jeg, at du ikke skal til at sælge din flotte bil om få måneder. Men hvis nu, så sørg for, at du husker at få den til undervognsbehandling, så du får mest for den.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *