Fødselsdagsgaver som kan deles med andre

Er der fødselsdagsgaver, som med fordel kan deles og som passer til stort set alle aldre?

Ja, det er der rent faktisk!

Et godt bud, som rammer tæt på, kunne være et familiespil, som alle i en familie kan samles om næsten uanset alder. Samtidigt er det dejligt at få en gave til din fødselsdag, som du kan dele med andre i familien. Det giver hygge og nærvær, at alle har fokus samme sted.

Gode fødselsdagsgaver

Et godt bud på en fødselsdagsgave kunne være de populære spil: 4 på stribe, Afrikas Stjerne eller airhockey i bordmodel.

Der er nogle punkter, som det er en god ide at være opmærksom på, når du vælger en fødselsdagsgave:

  • Hvor mange personer er der i familien?
    Det er ikke så velegnet at vælge et familiespil, som mindst kræver 4 deltagere, hvis det er til en familie på 2. Der kan selvfølgelig være undtagelser, hvis fx fødselsdagsbarnet helt specifikt ønsker sig fx Partners, som kræver lige præcis 4 spillere.
  • Når du vælger fødselsdagsgaver, kan du også med god grund overveje, hvilken aldersgruppe, som du helt nøjagtigt ønsker at ramme.
    Du kan godt finde en fødselsdagsgave, som er velegnet helt ned fra 3 års alderen, men hvis yngste barn i familien er 6 eller 8 år, er det muligvis at skyde lidt ved siden af.

En fødselsdagsgave behøver selvfølgelig ikke at ramme alle eller de fleste i familien, men også være henvendt helt præcist til fødselsdagsbarnet. Det kan fx være et puslespil med lidt større brikker eller vendespil med enkle motiver, men igen den slags spil er jo også hyggelige at spille sammen med ældre søskende eller ens forældre.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *