Genial butik med emballage

For noget tid siden var jeg på internettet for at lede efter et stykke værktøj, som jeg har brug for til min hobby. Jeg er meget kræsen, når det kommer til den hobby. Værktøjerne, jeg bruger, skal være i topkvalitet. Og jeg er villig til at betale dyrt for dem. Jeg elsker godt kram. Og jeg elsker at lave det. Jeg kan bruge timevis på at lave et lille objekt. Hvis det ikke er, helt som jeg gerne vil have det, bliver det lagt til side, og jeg laver en ny.

Noget gik galt med den teknik, jeg brugte. De fejlede objekter er gode prototyper og hjælper mig til at blive bedre. Det kan tage måneder for mig at lave et enkelt, lille objekt. Men når det er godkendt af min kræsenhed, så bliver jeg også rigtig glad for det. Og dem, som får en af mine produktioner i gave, bliver som regel også meget glad for den.

Helt specifikt, så var det en syl, jeg ledte efter. En syl er et basalt instrument i min arbejdsproces. Den skal ligge godt i hånden, og den skal være skarp. Jeg fandt faktisk en syl, som jeg tidligere har læst om, men som jeg aldrig har fundet online. Den koster også 15 gange mere end en almindelig god syl, som kan gøre det samme stykke arbejde. Godt nok en dyr syl. 450 kr. Jeg kan købe en god syl for ca. 30 kr. Men den var bare så flot. Man kan se på billedet, at den er godt kram. Beskrivelsen fortalte også om stålet. Hårdt og meget skarpt. Man behøver vist ikke at slibe den. Den kan holde hele mit liv. Og gå i arv!

Jeg købte den. Slugte den bitre pille, som forsendelsesomkostningen var. Og ventede. I 14 dage. Så fik jeg en notits om, at jeg kan hente min pakke på posthuset. Der skal betales det og det i moms og toldafgifter. Ok, lidt dyrere end 450 kr. Men alligevel. På posthuset i en fart. Fik betalt afgifterne, og pakken blev udleveret. Hjemme igen åbner jeg den. Fint og beskyttende emballeret. Med bobleplast og bølgepap. Æsken, som sylen ligger i, er lavet af træ. Ok, så er der mere end blot en syl. En rigtig fin æske. Træet, den er lavet af, er vist rosentræ. Meget fint håndværk.

Sylen, som også er viklet ind i bobleplast, der er tapet fast i æsken, er det smukkeste stykke værktøj, jeg ejer. Lavet af ibenholt og spidsen er virkelig skarp. Den kunne sagtens have stukket igennem æsken, så jeg forstår, hvorfor den også var viklet ind i bobleplast! Den får en æresplads i min workshop. Ingen tvivl om det. Den er så frygtindgydende flot, at man næsten er bange for at bruge den. Men jeg laver en test. Og den gør arbejdet nemt for mig. Ligger perfekt i hånden og stikker igennem uden problemer. Det tager vist lidt tid at vænne sig til den. Jeg skulle nødigt ende med hullede fingre. Det kan sagtens ske med så skarp en syl.

Hvis du skal bruge noget til indpakning, emballage og lignende, kan jeg godt anbefale Jakodan: https://www.jakodan.dk/

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *