Søger du en aktiv ferie, men uden halsbrækkende ski-stunts eller sveddryppende aerobic hold? Når du bestiller en bondegårdsferie er du sikret aktivitet fra start til slut, men på dine egne præmisser og med mulighed for at vælge til og fra. Der foregår mange aktiviteter på bondegården, og allerede fra første dag, er mulighederne mange. Er I en børnefamilie der ønsker at komme på bondegårdsferie, er der et hav af muligheder for jeres børn, som kan lære omkring dyrene og livet på bondegården igennem en række aktiviteter. Tager man af sted som par, er der rig mulighed for at nyde hinandens selskab og få slappet godt af.


Det er hårdt arbejde at passe en bondegård, og I får mulighed for at deltage aktivt i hverdagen på bondegården. Når man har så mange dyr bliver der også produceret en masse friske råvarer. Mælken fra køerne har en helt særlig smag, som kan nydes iskold eller anvendes til madlavning. Hønsene på gården skal også fodres, og der er altid høj aktivitet i hønsegården. De friske æg kan I afhente dagligt, så I kan bruge dem til madlavning i køkkenet. Vi har nogle heste på gården, som også skal passes. Hestene skal strigles og plejes samt fodres, og det er ofte de dyr, som folk finder meget spændende at omgås.

I kommer hurtigt ind i en daglig rutine, hvor dagens sysler hurtigt bliver en leg. Det at komme ud fra hverdagens rammer og prøve en helt anderledes ferie er sundt for både sjæl og krop. I kommer til at opleve et andet tempo på bondegården, hvor ting tager den tid det tager og I er her for at hygge jer og slappe af samtidig med, at I oplever stemningen og arbejdet på en bondegård.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *