Personlig træning er vejen til en sund indstilling

Personlig træning er for mange et smart og fancy ord, og det er ærgerligt. De fleste forbinder nok personlig træning med noget, de har set i amerikanske fitness magasiner, i tv eller lignende.

Grundet folks fordomme og tanker omkring personlig træning, så tror mange at det er noget, der forvrænger folks tanker omkring sundhed og træning, og som udelukkende har fokus på træningsdelen og ikke det mentale aspekt af sundhed motion.

Heldigvis er personlig træning noget helt andet i virkeligheden og har i høj grad fokus på det mentale aspekt – hvilket du kan læse mere om her!

En personlig oplevelse

En personlig træner er først og fremmest en person som yder en personlig vejledning i forhold til dine problemstillinger. En træner er ikke bare en person som står i stramt gymnastik tøj og råber til dig, hvad du skal gøre. Min klare fornemmelse er hvert fald, at det er den opfattelse, som mange har – og det er ekstremt virkelighedsfjernt.

En dygtig træning er en som har forstand på dine behov og målsætninger, og som hjælper dig med at tilrettelægge din træning på en sådan måde, at du effektivt opnår resultater men samtidig finder stor lyst i din træning.

Således er din personlige træner ikke bare en ekspert på træning, men i virkeligheden også på mennesker. En dygtig træner forstår at motivere og engagere dig i din træning og kost, og møder dig hvor du har behov for det. Det er altså ikke en person som bare står og råber af dig – tværtimod!

Personlige trænere forstår at du – som alle andre – har behov for at få styr på det mentale, hvis din træning og generelle sundhed virkelig skal rykke sig.

I virkeligheden handler det nemlig om at ændre dine vaner og tankegang – og det er noget en personlig træner er ekspert på.

Den nemmeste vej til en personlig træner er ved at benytte servicen Fit Project. Tjeneste giver dig nemt og overskueligt tre tilbud fra personlig trænere – og så vælger du selv hvilken du ønsker at benytte!

Få varige ændringer med kompetent hjælp

Hvis du skal opnå noget med din træning og din indstilling, så kræver det at hele dit mindset ændres. Det er kort fortalt enormt vigtigt, at din tankegang og tilgang til træning og sundhed i det hele taget forbedres, så du fremover træffer de korrekte valg.

Med kompetent hjælp fra en dygtig træner, får du hjælp til at ændre dine tanker omkring sundhed, kost og træning, så du fremover har let ved at tage de gode beslutninger. Og det er lige præcis kernen i dét at have en sund tankegang og indstilling til træning og kost.

Så når det kommer til personlig træning så vær ikke bange for, at din træner vil stå og skælde dig ud eller råbe til dig, hvad du skal lave – for det er slet ikke sådan en personlig træner arbejde. I samarbejde med din træner vil du få rykket din mentale indstilling – og få fjernet eventuelle barrierer – så du kan få en sund og effektiv tilgang til din egen sundhed.

Og husk nu på, at hård og effektiv træning og kost sagtens kan kombineres med en sund tilgang til træning i det hele taget. Har du brug for inspiration og et godt eksempel på dette, så kan du eventuelt læse dette interview med vinderen af Athletic Fitness.

 

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *