Kviklån er en utroligt populær metode til at lån penge nu og her, men der er én ulempe ved kviklån, hvis hastigheden for at få penge udbetalt betyder noget for dig: Der er 48 timers betænkningstid. Det er simpelthen et lovkrav.

Lån penge nu og modtag dem på kontoen inden for 30 minutter!

Du kan undgå ventetid på et kviklån, hvis du vælger den løsning, der hedder kassekredit / kreditlån. Så er der ingen ventetid, og du har dit lån med omgående udbetaling. Det smarte ved den løsning er også, at du kan beholde din kassekredit så længe, du vil.

Bare pas aftalen med at betale tilbage på den, og så har du reelt altid adgang til at bruge af pengene på din kredit, når du har brug for det. Nemmere bliver det ikke at låne penge nu, vel?

Læs meget mere om kviklån og kassekreditter hos nogle af markedets førende online platforme:

Hvad er et lån?

Lad os kigge nærmere på, hvad et lån i grunden er en for en størrelse. Et lån involverer to parter, som kaldes for långiver og låntager eller i fagsprog for debitor (skyldner) og kreditor (låner). Et lån er altså en aftale mellem långiver og låntager, hvor långiver udlåner et pengebeløb mod at få en eller anden form for vederlag.

Lån penge og få dem med det samme, så du kan udleve dine drømme allerede i dag!

Et vederlag for et lån vil typisk være renter og gebyrer, som også kaldes for kreditomkostninger. I forbindelse med et pengelån vil der altid blive lavet en låneaftale, som skal underskrives af begge parter. I låneaftalen vil det tydeligt fremgå, at låntager forpligter sig til at betale de aftalte ydelser til rette tid. Ligeledes skal det af låneaftalen tydeligt fremgå, hvad renten er, og hvad de samlede låneomkostninger beløber sig til.

Sikkerhed for lånet

Låner du penge i banken eller af en privat person, vil du skulle stille sikkerhed for pengelånet. Sikkerhed for et lån kan være mange ting, men typisk vil det være i form af følgende:

  • Pant
  • Garanti
  • Kautionist

Optager du et hurtig lån, som f.eks. et online forbrugslån eller SMS lån, slipper du dog helt for at stille sikkerhed. Sagen er den, at når du låner hurtige penge på nettet, bliver der ikke krævet sikkerhed for lånet. Online låneudbydere løber en stor risiko ved ikke at få garanti for tilbagebetaling, men i stedet er renten (ÅOP) en anelse højere end ved eksempelvis banklån.

Hvorfor bruge os?

Du kan trygt bruge vores lister og oversigter med lån og kredit, når du vil låne penge nu og her. Vi har nøje vurderet og testet hvert lånefirma og bank, før vi tager dem med i oversigten.

Det betyder for dig:

  • Sikkerhed for hurtigt svar på din låneansøgning
  • Udbetaling omgående
  • Konkurrencedygtige renter – og nogle lån er endda gratis
  • Ordentlige og hæderlige betingelser
  • Mulighed for at låne igen samme sted uden nyt kredittjek

Et godt råd om at låne penge

Den nemme tilgang til hurtige lån er en kæmpe fordel for forbrugerne, men det indebærer også en risiko, som du som låntager skal være opmærksom på.

Det er fristende at tage et hurtigt lån, når der mangler penge til en udgift, en rejse, ny mobil eller hvad det nu kan være. Du kan også sagtens gøre det, men du skal være opmærksom på, at alle lån jo skal tilbagebetales. Også denne type lån, der udbetales nu og her.

Sørg for, at du har luft i dit budget til at klare afdragene. Udnyt de fine muligheder for at låne penge nu gratis: For eksempel tilbyder Nupp lån gratis kredit i op til 60 dage. Du skal stadig betale tilbage selvfølgelig – men du sparer renterne!

Der er også L’easy Minilån, der godt nok ikke er gratis – men som tilbyder, at du kan vente op til 60 dage, før du begynder at afdrage. Lån penge nu og få dem med det samme, men tænk dig om, se dig for og god fornøjelse!

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *