Ideer til at sikre din Samsung smartphone

Her den anden dag kom en ven og jeg til at snakke om de gamle dage, hvor man ikke havde smartphones – men i stedet fastnettelefoner og den klassiske ”mursten” fra Alkatel. Selvom det ikke er forfærdeligt mange år siden, så er der sket en rivende udvikling indenfor smartphone-området. Jeg synes simpelthen, at det er så skønt med de moderne smartphones, hvor du har netbank, e-mail og meget andet ved hånden. Givet, det kan tilføre lidt ekstra stress – men fordele ved de moderne smartphones er enorme.

Men der er som bekendt altid en bagside af medaljen, og for smartphones er det særligt holdbarheden. De gamle mobiltelefoner holdte strøm i flere dage, og de kunne næsten ikke ødelægges. Omvendt så er de nye og moderne smartphones næsten for nemme at ødelægge. Jeg husker tydeligt første gang jeg skulle have udført en reparation af min Samsung, og jeg var ved at gå i koma over prisen på en udskiftning af skærmen.

Men i takt med at de moderne smartphones bliver mere og mere udbredt blandt verdens befolkning, kommer der hele tiden nyt udstyr til, der kan øge holdbarheden. Jeg har selv stiftet bekendtskab med forskelligt udstyr til smartphones, og jeg vil skrive lidt om de forskellige muligheder i det følgende afsnit.

Udstyr til smartphones

Jeg har fået udført en reparation af min Samsung en enkelt gang, og jeg ser helst, at jeg kan undgå det igen. Simpelthen fordi det er så irriterende, at skulle punge ud for en dum fejl. Jeg har derfor investeret i flere forskellige ting over årene, der har til formål at beskytte min smartphone.

Et cover er vel kendt af alle, og et cover til smartphones har mange fordele. Jeg vil dog starte med at sige, at det ikke er blandt mit foretrukne udstyr til smartphones. Jeg synes ofte, at covers er meget klodsede – og så beskytter de ikke skærmen. Det er oftest skærmen, der skal udskiftes, så det er den, jeg gerne vil have beskyttet.

Et etui derimod passer godt på din skærm. Jeg har selv brugt et etui flittigt, særligt når min smartphone har lagt i tasken. Så slipper jeg nemlig for brugsridser, samtidig med at bagcoveret og siderne forbliver pæne. Jeg ved dog godt, at et etui er stort og klodset – og det ligeledes derfor, at jeg ikke bruger et etui til dagligt.

Panserglas til smartphones er derimod min personlige favorit. Det er nyt udstyr til smartphones, der har til formål at beskytte skærmen. Panserglas er meget tyndt, så du mærker ikke at det er monteret. Det er næsten det vigtigste for mig, og excellerer panserglas. Panserglas beskytter din skærm mod ridser, slag og brud. Det er altså en god byttehandel, når man tænker på, at panserglas til smartphones kan erhverves for under 200 kroner.

Det var mine tips til beskyttelse af din smartphone. Har du nogle gode erfaringer eller tips, så skriv endelig en kommentar til dette indlæg.

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Ideer til at sikre din Samsung smartphone

  1. Ah, ja. Det er nu noget romantisk ved “gamle dage”. Men alligevel. Når jeg nu tænker over det, så tror jeg altså nødig jeg vil undvære al den vidunderlige teknik vi omgiver os med i dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *